EN ENESTÅENDE MULIGHET

Hvis du synes det fantastiske potensialet i redokssignalerende teknologi er spennende, se for deg forretningsmulighetene til selskapet som skapte den. Å være en del av ASEA – det eneste selskapet som produserer produkter med stabile redokssignalerende molekyler – kan få innvirkning på mer enn bare din økonomiske velvære, det kan påvirke din økonomiske fremtid.

Når du starter opp en ASEA-forretning får du mulighet til å realisere de økonomiske målene dine samtidig som du kan styre din egen tid. Mer enn 70 % av dem som starter opp sin egen bedrift, oppgir samme hovedårsak til å gjøre det: å kunne være sin egen sjef. Høres bra ut, ikke sant?

Det alminnelige forholdet mellom sjef og ansatt er i ferd med å gi tapt for kravet om å få arbeidet fra hjemmet. Ikke bare fordi folk trenger kontroll over hvordan de tjener penger, men også fordi de trenger tid, frihet og større inntjeningspotensial.

Visste du at folk med høyskoleutdanning i USA tjener gjennomsnittlig 15 % mindre i dag enn de gjorde i år 2000? Det er en reduksjon på USD 10 000.

ASEA tilbyr deg en mulighet til å gå inn i en bransje som omsetter for 178 milliarder dollar i året – en bransje med nesten dobbelt så stor omsetning som film- og musikkbransjen til sammen; en mulighet til å utnytte to massive megatrender: den globale endringen mot å akseptere velværeløsninger, samt det økende ønsket om en friere livsstil med hjemmebaserte bedrifter.

Det er enkelt å komme i gang. Med lav risiko og lave oppstartskostnader får du en utrolig mulighet til å skape en betydelig inntekt uten de problemene nystartede bedrifter vanligvis sliter med. Du vil aldri måtte bekymre deg om lagerbeholdning, lokaler, ansatte eller lønningssystemer.*

*  Som i alle virksomheter, er inntekten alltid direkte avhengig av hver enkelt konsulents personlige innsats, tid, arbeid og investeringer.

INNTEKT PÅ EGEN MÅTE

Hvis du er som folk flest, er du vant til å kunne stole på fast lønn fra en arbeidsgiver. Men den normen er i ferd med å bli mindre vanlig etter hvert som flere og flere er ute etter – og skaper – flere inntektskilder.

ASEAs sjenerøse kompensasjonsplan gir deg flere måter å tjene penger på. Det er en fantastisk måte å iverksette en restinntektsplan på grunnlag av ASEAs bemerkelsesverdig høye grad av tilbakevendende kunder, mer enn tre ganger bransjegjennomsnittet på 15–20 %.

På hvert nivå i ASEAs kompensasjonsplan kan du tjene opp ekstra inntekter, fra noen få hundre til noen få tusen dollar i måneden. Gjennomsnittsprovisjonen på ASEAs Executive-nivåer ser omtrent slik ut:

ASEAs kompensasjonsplan har også støttet og belønnet mange enkeltpersoner som har lagt sine krefter inn i heltids forretningsoppbygging og som resultat har oppnådd økonomisk uavhengighet. ASEA har til og med opprettet eliteklubben Million-Dollar Earners Club.

Kundebasen er ubegrenset, og den sjenerøse provisjons- og bonusstrukturen belønner konsulentene hele veien.

*Denne informasjonen er basert på inntekter for Executive-rangerte ASEA-konsulenter i 2018. Dette er ikke noen garanti for et bestemt inntektsnivå. Resultatene vil variere fra person til person.

LIVET PÅ EGNE VILKÅR

Med ASEA kan du eie din egen, fremgangsrike forretning, støttet av et raskt voksende, multinasjonalt salgsselskap, og utnytte et revolusjonerende gjennombrudd.

Med ASEA får du muligheten til å tjene til livets opphold ved å skape en forskjell, og det er tilgjengelig for alle som ønsker det.

Det er virkelig du som har kontrollen. Uansett om du ønsker deg bort fra en krevende stilling, er husmor som vil tjene litt ekstra penger, eller en gründer som vil bygge opp en skikkelig heltidsforretning, gir ASEA deg sjansen til å oppnå dine personlige og økonomiske mål ved å bygge opp en forretning som tåler tidens tann.*

*  Som i alle virksomheter, er inntekten alltid direkte avhengig av hver enkelt konsulents personlige innsats, tid, arbeid og investeringer.