Kom igang på 1-2-3!

Tjen poeng og få belønninger med bare noen enkle trinn.

getting started image
01

Send inn den første abonnementsordren.

Start opptjening av Redox Rewards-poeng allerede med den første abonnementsordren din. Samtidig sikrer du at du ikke går tom for yndlingsproduktene dine!

02

Bruk penger, tjen poeng.

Du går opp i nivå jo lenger du har et aktivt abonnement, noe som gjør at du tjener poeng raskere. Hvert poeng du tjener har en unik verdi i din lokale valuta.

03

Tjen Redox Rewards, få gratis produkter

Etter hvert som du tjener Redox Rewards-poeng, kan du løse dem inn når som helst for produkter som er tilgjengelige i markedet ditt. Så enkelt er det!

Redox-Rewards-logo-1.png

Bli en Redox Legend med belønningsprogrammet vårt!

Med Redox Rewards, sparer du penger ved å handle til innkjøpspris på hver abonnementsordre, samtidig tjener du poeng som kan løses inn i enda flere produkter. Det er fleksibelt, strømlinjeformet og enkelt!

Redox Explorer

Utforsk Redox Rewards og tjen 10 % av det du bruker i poeng.

Redox Trailblazer

Du er i god fart, og nå tjener du 15 % i poeng for hvert abonnement.

Redox Champion

Hold mesterskapsbeltet høyt – du tjener nå 20 % i poeng per abonnementsbestilling. Raskere belønninger betyr flere produkter for trofékofferten din!

Redox Hero

Ta tak i kappen din og fly inn til enda flere poeng! Hver abonnementsbestilling gir deg 25 % i poeng.

Redox Legend

De vil snakke om deg i flere år – en ekte Redox Rewards-legende. På dette nivået tjener du 30 % i poeng av abonnementsbestillingen din!

Så lenge du har en aktiv abonnementsordre går du opp et nivå hver tredje måned og vil tjene enda flere poeng.

Enda flere gaver du
kan følge med på

gift

Jo flere produkter du bestiller på abonnement, jo mer sparer du, jo mer belønner vi deg – og vi mener det. Etter din tredje abonnementsbestilling får du en gratis gave fra oss! Og det er mer!

Feire jubileum som foretrukket kunde? Spesiell fordel! Du er partner og har bursdag denne måneden? Spesiell fordel! Vi fortsetter å gi med Redox Rewards.

Ofte stilte spørsmål

Du kan tjene Redox Reward-poeng på hver abonnementsordre. Du kan tjene fra 10 %–30 % av abonnementsordren, avhengig av hvilket nivå du er på. Du kan løse inn Redox Reward-poeng mot produkter. Ett (1) Redox Reward-poeng tilsvarer én (1) USD (eller tilsvarende i lokal valuta basert på valutakursen på opptjeningstidspunktet).

Du tjener Redox Reward-poeng ved å ha et aktivt abonnement. Hvert abonnementskjøp gir deg et visst antall Redox Reward-poeng, avhengig av verdien på abonnementskjøpet.

Du kan løse inn Redox Reward-poeng for ethvert ASEA-produkt.

Redox Reward-poengene utløper tolv måneder fra utstedelsesdatoen.

Ja, vi sender deg en e-post 30 dager før, forteller deg hvor mange poeng som utløper og leder deg til handlekurven slik at du kan bestille.

Opptjente partneres / foretrukne kunders akkumulerte LRP-poeng blir automatisk konvertert til Redox Reward-poeng på lanseringsdagen.

ASEA multipliserer de akkumulerte poengene med 1,3 (og deretter med lokal valutakurs). Dette skjer automatisk.

Nei, Redox Reward-poengene du tjener, må du bruke selv.

Ja, hvis du returnerer abonnementsordren, mister du de opptjente Redox Reward-poengene.

Du kan løse inn Redox Reward-poeng mot hvilket som helst produkt og sende den som enkeltordre, en on-demand-ordre eller din neste planlagte abonnementsordre.

Hvis partneren / den foretrukne kunden kansellerer abonnementsmalen kan de akkumulerte Redox Reward-poengene beholdes i 90 dager. De har 90 dager på seg til å opprette en ny abonnementsmal, eller de må starte på nytt på 10 % Redox Reward-nivået. For å bruke akkumulerte Redox Reward-poeng må partneren / den foretrukne kunden aktivere den kansellerte abonnementsmalen på nytt eller opprette en nye mal – kort sagt må de ha en aktiv abonnementsmal.

Ja. Den nye utsettelsesperioden er 90 dager.

Løpende — hver gang partneren / den foretrukne kunden kansellerer abonnementsmalen beholdes de akkumulerte Redox Reward-poengene i 90 dager.

Den blir ikke lenger basert på en kalendermåned. Utsettelsesperioden er 90 dager fra datoen abonnementsmalen ble kansellert.

De akkumulerte Redox Reward-poengene beholdes i 90 dager. For å løse dem inn må det finnes en aktiv abonnementsmal. Det er også en 90-dagers utsettelsesperiode for å opprette et nytt abonnement før prosentene reduseres. Hvis det går over 90 dager uten en ny abonnementsmal, må partneren / den foretrukne kunden starte på det LAVESTE Redox Reward-prosentnivået (10 %).

Nei, du kan bruke alle eller noen av Redox Reward-poengene når som helst.

Det er fraktmarkedet som styrer visningen av poengene som er tilgjengelige for bruk og produktprisen. Hvis du har 100 poeng (USD), og du endrer forsendelsesadressen til Mexico, vil det vise 1850 poeng (per prisliste).

For Redox Reward må det være PV for å anses som et aktivt abonnement.

Ja. Et aktivt abonnement med ET HVILKET SOM HELST beløp vil holde akkumulerte Redox Reward-poeng og Redox Reward-nivået (%) løpende.

Når du har tre kvalifiserende abonnementsordrer, mottar du et gratis produkt. Måneden du fullfører det tredje kvalifiserende abonnementskjøpet avgjør hvilket produkt du mottar. En kvalifiserende abonnementsordre er 140 PV for partnere og 70 PV for foretrukne kunder. Partnere / foretrukne kunder må ha en aktiv abonnementsmal for å motta månedens gratisprodukt.

Nei, hvert marked vil ha et utvalgt produkt som månedens produkt.

Det blir sendt sammen med neste abonnementsordre.

Det er per konto og tar ikke hensyn til antall maler partneren / den foretrukne kunden har.

Nei, partnere mottar en bursdagsfordel den måneden de fyller år, og foretrukne kunder mottar en jubileumsfordel i løpet av ASEA-jubileumsmåneden sin.

Det vil ikke være skatt på innløste produkter, men det påløper skatt på fraktkostnaden for disse ordrene (hvis det er individuelle innløsningsordre). Hvis det er en kombinert ordre, påløper det skatt både på de andre produktene og fraktkostnaden.

Start reisen din i dag.

Vi forplikter oss til å støtte deg – og belønne deg – i å aktivere potensialet for helsen din, kroppen din og livet ditt!

KOM I GANG