EN ANNEN TYPE SELSKAP

Du er i trygge hender når du inngår et samarbeid med ASEA. Grunnleggerne etablerte ASEA på grunnlag av flere tiårs erfaring i store, anerkjente selskaper. Helt fra begynnelsen har ASEA opparbeidet en kultur av etikk og integritet. Det er et globalt selskap som bygger på grunntanken om etikk foran lønnsomhet og investering i mennesker – en kvalitet som tiltrekker seg kompetente og dyktige partnere.

I dag ledes ASEA av et lederteam med omfattende erfaring både innenfor og utenfor Network Marketing-bransjen. ASEAs ledere er engasjerte i selskapets langsiktige, bærekraftige vekst, samtidig som de opprettholder prinsippene og verdiene som selskapet ble grunnlagt på.

ASEA var lønnsomt fra første driftsår og har ingen gjeld. Selskapets enestående produkter fremstilles i et anlegg som er renhetssertifisert og kvalitetssikret. Produktene er også redox-sertifisert av et anerkjent tredjeparts laboratorium. Produksjonsprosessene eies og drives 100 % av ASEA, noe som garanterer produktenes kvalitet, gang på gang.

VÅR VISJON

Oppnå lønnsom og bærekraftig global distribusjon av ASEA mens vi setter en ny bransjestandard for profesjonell, prinsippbasert ledelse, med fokus på personlig utvikling av våre partnere.